Husdjursmässan i Karlstad

Idag åkte jag till husdjursmässan som hålls årligen i karlstad. Fast denna gång var den belägen i Hammarö.
Där fanns små ponnys och islandshästar, illrar,kycklingar och hundar. Samt kaniner då förstås.
Förutom djuren fanns det mängder av saker att köpa såsom foder och alla slags burar och tillbehör. Som en bonus var ett och annat djur till salu!

Jag fastnade förstås vid kaninhoppningen, som hölls utomhus under strålande solsken.
Jag anmälde mig med Letälvens Lillebror, Nalle och väntade med spänning och förväntan på min tur. Jag visste att det inte skulle gå bra för Nalle har bara hoppat ett fåtal gånger hemma. Då bara över ett enda litet hinder.
Det var många barn som deltog. Kaninraserna varierade lite men det var i huvudsak vädurar och hoppkorsningar som hoppade. Sen var det två löwen:)  Min Nalle och en vit liten krabat.
Min tur kom och han hoppade över starthindret som startar klockan. Fast sen var det slut på det roliga där:P haha!
Därefter totalvägrade han hela banan. Låg platt som en pannkaka och såg ut att ha drabbats av rampfeber!
Det slutade med att jag fick lyfta honom och släppa honom över hindrena ^^ Stackars Nalle hade aldrig sett så stora hinder förut!
Jag är stolt ändå.. Han har ju liksom knappt tränat. Jag ställde bara upp för jag ville veta hur en tävling kunde gå till.
Och gosungen klarade ju första hindret;) (även fast det inte räknades) Köpte en liten rosett som han fick ha i sin lugg:D sen köpte jag ett nytt koppel för det jag hade till honom var tydligen inte godkänt för tävling.

    

Förutom kanin-aktiviteter så blev det vallning av får, hund agility, teateruppvisning med hund samt hundparad där de presenterade rashundar. Tror även det var ponnyridning lite längre bort.

Fredag på ÖoB

Idag var jag, hanna och karro på ÖoB i karlskoga. Det nyöppnade på skolgärdet. Hittade en del grejer, bl.a. ett nytt halsband till missan! Den var rätt läcker. blå scart på halsbandet!

Imorrn blir det roligt vill jag lova! Ska med farmors bror och sambo till Hammarö i karlstad på husdjursmässa. Första gången för mig, så det blir antagligen bara att ta med en av kaninerna. blir för mycket att hålla reda på annars ^^ wish me luck!

Onsdag med solljus!

Har hänt mycker positiva saker idag:) vad behåller jag gärna för mig själv! Kan i alla fall säga att såhär uppåt har jag inte varit på länge.

Var till Marieberg och fikade och köpte en sele till Nalle. Med nät, grrrrrr.... ^^
Tänkte ha den när jag tävlar/tränar med honom. Tyvärr så såg jag ju inte vilken storlek jag tog. Så när jag kom hem och satte på honom den upptäckte jag att jag tagit extra large. Den var alldeles för stor för lilla Nalle!
Så imorrn blir det väl bara att åka in igen och byta, har kvitto kvar.

Lånade tredje säsongen av Supernatural av Hanna och Frida. Dock bara första boxen. Blir att titta på det ikväll;)


Pessimisten: Det kan inte bli mycket värre än det är.
Optimisten:  Jo då, vänta du bara!


Pysselhelg

Håller på och bygger en utebur till mina kaniner.

Torsdag 16/4

Idag har Nalle varit med om mycket. Tog med honom till Biblioteket där min mamma jobbar. Arkivarien där har haft kanin och ville gärna se honom. Hon blev som väntat överförtjust i honom och han verkade trivas i hennes famn.
Därefter gick han och jag till posten där jag skulle prata med min chef om sommarjobb. Hans familj har varit ägare till Nalle före mig och han blev också förtjust av att se kaninen. Sen gick jag från posten påväg till bilen, men hann bara några meter innan jag blev stoppad igen. Den här gången av några barn som ville klappa Nalle. Vid det här laget var både Nalle och jag trötta, och hungriga. När jag äntligen kom fram till bilen ville en lokavårdar kille också kela med kaninen. Shit det tog nästan en halvtimme att gå från posten till grusparkeringen vid katrinedalsskolan där jag hade bilen! Nästa gång kommer jag vara beredd om jag har ngn kanin med mig hehe. Nalle var slutkörd och sov hela vägen hem i bilen.

Efter bilbesiktningen (bilen gick igenom. Yay! ) så åkte jag till Hanna och vi promenerade längs med näset. Väldigt skön tur få solen fortfarande värmde lite. Sen åkte jag hem och tog en tupplur.
 

På kvällen spelade jag och Karolina spel hos grannarna. Det blev The Lord Of Fries. Deras äldsta barn var med och spelade. Det var jättekul! Jag förlorade i varje fall inte ;) hihi lider med dig karro....

Har beställt en silverring från USA. Är andra saken jag beställer därifrån. Var jättenöjd med mitt Twilight - halsband jag först köpte.

 

Påskhelg

Idag blev det slappardag efter gårdagens fest. dock stannade jag inte länge då jag blev dålig :(
Vann inte på påsktävlingen jag var med i. men fick tröstpris till mina kaniner:) de är glada nog ändå!
Solade rätt mycket på förmiddagen och några grannar kom över och beundrade mina små sötnosar som var ute i buren.
Sen var jag ute och gick, därefter åkte jag med en vän till min sommarstuga. Längtar dit!


Glad Påsk alla!

Jaha så var det påskhelg som närmar sig med stormsteg. Blir nog inte lika mycket godis för mig det här året som de innan :) men det går an.
Idag blir det fira hos en kompis som fyllde igår. god mat och efterätt. mumma!
Imorrn blir det påskfest (efterlängtat) hos en annan vän. Hoppas på fint väder då, inget kul att cykla dit i spöregn...'
Lördag åker jag till Arken zoo på morgonen för att se vem som vann påsktävlingen. Sen åker jag till mormor och äter.
Det var min påskhelg det...Söndagen blir det nog bara lugnt spel med grannarna.

Mina kaniner önskar också glad påsk!
 

Grattis Heath!

Grattis till Heath Ledger. 30 år idag, om han levat.

http://www.youtube.com/watch?v=tH5uvaOIkb4

Länken är en video jag gjorde tillägnat honom..

RSS 2.0