latdag..

Så himla gött att bara ta en dag hemma ibland. I och för sig så är jag ju hemma nästan jämt! :P
Satt och tillbringade merparten av dagen framför datorn, inte bra jag vet.
Ville ju prata med min älskling över skype. Blir dyrt om jag pratar med honom över telefon. Samtal till wales är inte billiga vill jag lova!

Hoppas att han kan komma i juli som det är sagt. Han ska flytta hit snart men vill ha honom här lite tidigare. Saknar!
Sist han var här var tidigt i våras. Det var fortfarande massvis med snö då. (Hm får nog lägga upp lite bilder från vintern:P )


Uppdatering av Sune =)

Ser helrolig ut. Han borde kanske ha döpts till Zorro?




Lite jag har gjort



Denna tavla blev en present till min vän Karro



Örhängen av fjäder



Halsband



Scarf till kanin (Nalle modell)



Örhängen med pärlor av glas



Halsband i makramé med vaxpärlor och pärlemorhänge



Örhängen med stenar (Tigeröga)

Vila i frid min älskling <3

Nu är min älskade Sanorra - Steppz i himlen. Det gick fort, allt var bra för tre dagar sedan.
Igår kväll började hon blöda ur rumpan, och jag blev orolig och ringde jourveterinären. Diagnosen blev att hon kunde ha förstoppning vilket jag började behandla mot. Skulle hon inte vara bra idag skulle jag åka in med henne.

Till min besvikelse och rädsla blev hon inte bättre och blödde även imorse. Så jag ringde och bokade tid hos den lokala veterinären. Väl där fick jag veta att hamster inte var deras område så jag blev hänvisad till Karlstad smådjursklinik. Varför då ta emot mig?

Ringde och fick akuttid hos dem efter jag berättat hur det låg till med Sanorra. De tyckte att det inte alls lät bra. Orolig åkte jag dit med henne. Beredde mig på det värsta, även fast jag ville att det bara skulle vara något simpelt och ofarligt. Väl där ställdes den slutliga dåliga diagnosen, tumör i magen. Då brast allt för mig. Med forsande tårar satt jag med henne i min famn tills hon lugnt och stilla somnat in efter sin spruta. Inget kunde göras för att hon skulle klara sig utan lidande. Avlivning var bästa sättet och då valde jag det. Det sista jag vill är att mina djur ska lida.

Måste ge ros till den underbara veterinären jag fick som tog det så varsamt. Alla  var väldigt vänliga och förstående. Vill även ge ros till Karro, min underbara vän som följde med mig dit. Vet inte om jag hade klarat mig själv. Tack!




RSS 2.0