April 12, 2010

Nu har man återfått pysselsinnet från barndomen. Har upptäckt att det är mycket roligare att göra saker själv än att köpa dem. Fast det tar ju sin lilla tid:P Får se hur mycket jag lyckas med. Har en benägenhet att planera för stort och sen inte uppnå hälften. Hehe.

Har i alla fall gjort dessa örhängen. Smycken är kul att fixa själv!



En helt vanlig lördag

Rolig fest hos Nettan idag:P speciellt bäver vs ankan pratet. Stackars näbbdjur. haha! Kommer troligen att drömma om näbbdjur inatt. Fast man hoppas ju att det blir lite pontiac också..har fått åka amerikanare på stan! Jisses vilken känsla! Den går knappt att beskriva.



Imorrn blir det lite stillsamt spel med goda vänner. Kanske en promenad med djuren? Sen hoppas jag att den där jädrans personen kan svara mig angående Fluffy. Känns inte rätt att han får vara i källaren i en bur...även fast jag är där så ofta jag kan och tar ut honom. :/

Fluffy Bubble

Här är det nyaste tillskottet i familjen, Fluffy Bubble. Han är en fin liten kille jag hittade i en kartong på vägen. Att någon kan överge en sådan liten sötnos!
Snäll som bara den är han, hjälpte mig att sy häromdagen:P fast han knipsade av tråden på fel ställe! Han får bo i källaren tills vidare, Nalle tål honom inte..


RSS 2.0