En höjdare..

Pebbles börjar bli duktig:) så stolt!

Onsdag 27/5

Blir nog ingen säljare av mig..Är snarare en sån person som behöver röra på mig mycket för att må bra. Hade ju varit suveränt om jag får heltid på posten, men det lär ju inte hända än på några år. Typiskt!
Får väl försöka söka till annan ort. Helst örebro med omnejd eftersom killen bor där.

Det blir skoj till helgen! Då åker jag och Karro till marieberg och strosar där. Sen äter vi förhoppningsvis där med Henken min. Därefter åker vi hem till honom så får hon klippa hans hår:)

Strul med en dejtingsida också....de är skyldiga mig pengar till den 31 nu men inga pengar har kommit. Morr!!
Hoppas bara att det löser sig. Har ringt min bank och förklarat för dem. Tack och lov får jag lite längre tid på mig att betala den räkningen. Förhoppningsvis behöver inte JAG betala den eftersom jag inte ska ha den egentligen. Hade väl struntat i det om det var ett litet belopp. Men det är det ju inte nu.. Orkar bara inte gå omkring och oroa mig jämt och ständigt.. sen så är det ngt fel på mitt kort nu också. Eller så är det strul på banken. Går inte att ta ut pengar. suck....kul dag va?



party weekend

hänt en del sen sist...latat till mig så har varit dålig på att uppdatera^^

var iväg till Södertälje i lördags! Lämnade de sista hamstrarna jag skulle sälja. Henke hängde med:) glad för sällskapet!
sen på kvällen bar det av till statt med ebba och hanna! priceless kväll;) hehe
Fast blev uppraggad av diverse typer, bla en norrman. Dök upp ur tomma intet där jag satt på en stol. -Har du mann? frågade han. hehe vad lustigt det lät. :)

bilder från the parrrrty!



RSS 2.0