Myskväll

Inte kul att bara vara hemma när man stukat fossingen -.- håller på och klättrar på väggarna och har inte ens varit hemma en vecka än...tack och lov så tror jag att foten börjar bli bättre. Kan stödja mer på den nu.
Var väldigt kul att få besök ikväll av bästaste Elina! Var för länge sedan. 
Vi tittade på DreamHouse med Daniel Craig och Rachel Weiz i huvudrollerna. Väldigt bra film! Riktigt spännande och ruskig. Nästa gång blir det nog sista delen av Twilight. Har ju varit seg och inte sett den än..
 
Nu blir det lite spel innan det blir sängen. Har hittat ett nytt spel som blir gratis i februari; TERA. Riktigt bra grafik och story än sålänge:) hoppas att karln min också spelar det sen. Han har ju provat det lite för ett tag sen men inte riktigt gillat det.
 
Godnatt och sov gott ifrån skogsrundan!

Nytt år, nya möjligheter..

Ja så var vi inne i ett nytt år igen, 2013. Känns lite som att året kan bli lite annorlunda mot de gångna med tanke på siffran 13. Känns lite som ett otursår men många jag har pratat med tror det motsatta, vem vet? Återstår att se.
 
Har fått jobba väldigt mycket i några månader nu, känns skönt att få ihop så pass med pengar så att jag kan börja lägga undan lite på sparkontot.
Börjar bli van att arbeta nu också så jag hoppas att det håller i sig och att jag kan komma att få fast anställning. Har ju tänkt att studera till Bibliotekarie men än sålänge är jag bara reserv. Jag tror nog inte att jag kommer in nu. Får försöka söka till höstens igen. Men tar emot att få sitta och studera halvtid i sex år! De hade inte heltid på distans vilket jag tycker är konstigt. Är det meningen då att man ska sitta och tröla i sex långa år med något som bara är på deltid?? Bah!
 
Hände en intressant grej på hemmafronten igår precis innan jag skulle lägga mig; Snö, min lilla dvärghamster sprang som vanligt ute i köket för sin motionsrunda och kom sedan upp i handen. Där var hon väldigt stilla och förblev så i fem minuter. Väldigt ovanligt för att vara henne då hon är en liten duracell upp i dagen.
Sen verkade det som att hon vaknade till igen, vet inte om hon vilade sig, och började att tvätta mig grundligt..Blev väldigt glad åt det eftersom hon inte alls har varit sådan förut. Sen började hon låta som jag brukar låta när jag kallar på henne, lovar att det var nästan identiskt läte.
I normala fall så är hon som en liten virvelvind när hon plöjer fram i buren, Egon brukar kalla henne för Snöstorm :P
 
 

RSS 2.0